De start van ons verhaal

Als twee broers zijn wij Fitness Equipment gestart om professionele en tweedehandse fitnessapparatuur te leveren. Door onze jarenlange ervaring in de fitnessbranche hebben we goede contacten gelegd met leveranciers in het binnen- en buitenland. Sporten is al jarenlang onze gezamenlijke passie en het was onze droom om samen een bedrijf op te starten waarin we onze passie konden gaan delen met anderen. We waren lang op zoek naar een passend pand. Na het vinden van een passende pand hebben we besloten om te gaan starten met ons bedrijf.

Waarom aanschaffen bij Fitness Equipment?

Sportapparatuur is duur om nieuw aan te schaffen. Om deze reden bieden wij gereviseerde, professionele fitnessapparatuur aan. Met goede kwaliteit en goede service willen wij iedereen voorzien van goede fitnessapparatuur voor een lage prijs. We merken dat er niet alleen vraag is bij sportscholen maar ook vanuit het buitenland, medische klinieken, hotels en particulieren.

Wat bied Fitness Equipment aan?

We bieden tweedehandse apparatuur en accesoires aan van de top merken als Matrix, TechnoGym, Precor, LifeFitness en Concept2.
Wij willen sportscholen, medische klinieken, hotels, particulieren etc voorzien van gereviseerde apparatuur met garantie:

– Op het gebied van service bieden we veel mogelijkheden van garanties tot aan de levering. Samen met de klant kijken we wat het beste is.

– Qua prijs willen wij de goedkoopste zijn met daarnaast een goede service.

– Ook export naar het buitenland is geen probleem.

Bent u toe aan iets nieuws? Vraag dan nu een offerte aan!